DE BELGISCHE ONDERNEMERSPODCAST: BIKEFIT VAN STAEYEN

In deze boeiende podcastaflevering van de Belgische Ondernemerspodcast deelt Kevin Van Staeyen, mede-oprichter van Bikefit Van Staeyen, zijn persoonlijke achtergrond als wielrenner en zijn ongelooflijke bikepacking avontuur in Latijns Amerika. Maar dat is niet alles! We duiken ook dieper in de groei en evolutie van Bikefit Van Staeyen, en hoe we zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf wereldwijd op het gebied van bikefitting en fietsadvies.

Of je nu een gepassioneerde fietser bent, geïnteresseerd bent in bikefitting, of gewoon benieuwd bent naar het inspirerende verhaal achter Bikefit Van Staeyen, deze podcastaflevering biedt inzicht en enthousiasme. We delen onze ervaringen, uitdagingen en successen, allemaal met als doel om fietsers te helpen hun prestaties te verbeteren en te genieten van elke rit.

We willen de Ondernemerspodcast hartelijk bedanken voor de uitnodiging en de kans om ons verhaal te delen. We hopen dat deze podcastaflevering je zal inspireren en enthousiasmeren om je eigen fietsavonturen aan te gaan. Binnenkort zijn we te gast bij Sportarts Dr. Gianni Faelens. Een zeer boeiende aflevering over bikefitting, biomechanica en de fietspositie.

Spotify link: https://open.spotify.com/episode/16MQntGNQFTbTfWfBE0Enh?si=7ijLJmxjQY6FQ-adtnmYhg

Youtube link: (20) Afl.63 - Kevin Van Staeyen - Bikefit Van Staeyen - YouTube

Vorige
Vorige

Een reis vol veerkracht: Dirk's heroïsche 1200 km in de Randonnée Parijs-Brest-Parijs

Volgende
Volgende

LAKE CYCLING X BIKEFIT VAN STAEYEN