LAKE CYCLING X BIKEFIT VAN STAEYEN

Als fietsers weten we allemaal dat de juiste schoen een wereld van verschil kan maken tijdens het fietsen. Het merk Lake heeft de CX-lijn ontwikkeld met de nieuwste technologieën om het comfort van fietsers te verbeteren. De CX 238, CX 242 en CX 219 zijn drie populaire modellen die elk unieke eigenschappen hebben die het fietsen aangenamer maken.


CX 238: raceschoen voor de bredere (slapende) voet

De CX 238 heeft een brede toe box die meer ruimte biedt voor de tenen. Dit voorkomt drukpunten en zorgt voor meer comfort tijdens lange ritten. De schoen is ook gemaakt van ademend leer en mesh, waardoor de voet koel blijft en niet oververhit raakt. Als we de leest bekijken zien we een breed carbon platform met verhoogde hiel waardoor de voet kan uitzetten onder hoge pedaaldruk. De schoen komt in verschillende kleuren en komt met 2 BOA sluitingen. Bovendien is er een ‘normale’ versie en een extra brede versie.


CX 242: het ultieme comfort voor de complexe voet

De CX 242 is ontworpen met drie verschillende vlakken om het comfort van fietsers met met voetproblemen zoals eeltknobbels, vervormingen, brede voeten of zelfs extreem smalle voeten. Het bovenwerk heeft gescheiden panelen waarmee de druk en pasvorm kunnen worden afgesteld, zodat het bovenwerk zich kan aanpassen aan gevoelige en pijnlijke plekken op de voet zonder dezelfde mate van belemmering als bij traditionele bovendelen van schoenen. Bovendien is de schoen gemaakt met een heat moldable heel counter en een uniek ontworpen bovenwerk dat voldoende verstelbaarheid heeft om voeten met elke wreefhoogte of voetvolume aan te passen zonder aan comfort in te boeten. De schoen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en komt met 2 BOA sluitingen. Ook de CX 242 heeft een normale versie en een extra brede versie.





De CX 219: een allrounder die nooit teleurstelt

De CX 219 is gemaakt van waterafstotend microvezelleer, wat de voeten droog houdt tijdens natte omstandigheden. Het BOA-systeem zorgt ervoor dat de schoen goed aansluit op de voet en voorkomt dat de voet in de schoen schuift. Dit is vooral handig tijdens technische beklimmingen en snelle afdalingen. De schoen is verkrijgbaar in verschillende kleuren en komt met 1 BOA sluiting.


Het is belangrijk om te onthouden dat het passen van de schoen cruciaal is om het maximale comfort te bereiken. Vooral voor mensen met slapende of pijnlijke voeten is het passen van de schoen een must. Tijdens een bikefit nemen wij uitgebreid de tijd om de juiste schoen te vinden en te passen bij jouw voet.

Dus als je op zoek bent naar de perfecte schoen voor je volgende fietstocht, overweeg dan zeker de CX-lijn van Lake. Laat je voeten spreken en kom langs voor een passessie om te ervaren hoe comfortabel en efficiënt je rit kan zijn.

Vorige
Vorige

DE BELGISCHE ONDERNEMERSPODCAST: BIKEFIT VAN STAEYEN

Volgende
Volgende

De anesthesiste en gynaecologe op hun fiets: ultra gravel als uitlaatklep