Oakley x Bikefit Van Staeyen

Ook van de foutieve bril komen soms pijnklachten op de fiets. Oakley wordt premium partner van Bikefit Van Staeyen. Maar waarom Oakley?

UV, op sterkte en hoofdpijn op de fiets

Oakley is al jarenlang het meest gerenommeerde zonnebrilmerk in de wielerwereld. En dat is niet voor niets. Oakley brillen bieden niet alleen bescherming tegen fel licht en schadelijke UV-straling, maar zijn ook voorzien van de nieuwste technologieën en innovaties om jouw fietservaring nog beter te maken. De meeste brillen kunnen ook op sterkte besteld worden mits controle bij de opticien of oogspecialist. Bij Bikefit Van Staeyen kan je vervolgens de bril komen passen want ook een te smal montuur kan hoofdpijn geven tijdens het fietsen.


-10% op alle Oakley brillen

En nu hebben wij goed nieuws voor jou: we zijn begonnen met het verdelen van Oakley brillen en willen jou als klant laten kennismaken met deze topkwaliteit. Daarom bieden we jou nu 10% korting op onze Oakley brillen, waaronder de meest recente Oakley racebrillen zoals o.a. de Sutro, Sutro S, de Radar EV Path en de Jawbreaker. Oakley brillen starten vanaf 99,00 euro.


Premium modellen x Innovatief glas

De Oakley Sutro en Sutro S zijn bijvoorbeeld ontworpen voor wielrenners die op zoek zijn naar een gestroomlijnde en aerodynamische bril. De grote lenzen bieden niet alleen een breed gezichtsveld, maar beschermen ook tegen de wind. Zo kun jij je volledig concentreren op je prestaties.

De Jawbreaker heeft dan weer verstelbare pootjes en neusbrug die zorgen voor de perfecte pasvorm. De Switchlock-technologie zorgt voor een gemakkelijke en snelle lensvervanging


RADAR EV PATH

De "EV" in de naam staat voor "Extended View", wat betekent dat de bril is ontworpen om een ​​groter gezichtsveld te bieden dan traditionele sportbrillen. Dit is te danken aan de hogere lens, die de bovenrand van de bril bedekt en het zichtveld uitbreidt, vooral tijdens het kijken naar beneden, zoals bij het fietsen.

De Oakley Radar EV Path heeft ook een aantal andere technische kenmerken die het een uitstekende sportbril maken. De bril is gemaakt van het duurzame en lichtgewicht materiaal O-Matter, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm en weerstand biedt tegen stoten en vallen. Daarnaast zijn de lenzen voorzien van de unieke Prizm-lenstechnologie van Oakley, die zorgt voor een ongeëvenaarde kleurcontrast en verbeterd zicht in verschillende omstandigheden.

De bril heeft ook een gepatenteerd ventilatiesysteem, dat zorgt voor een optimale luchtstroom om beslaan van de lenzen te voorkomen. Daarnaast is de Radar EV Path compatibel met Oakley's Rx-systeem, waardoor het mogelijk is om de bril op sterkte te maken.


Maar dat is nog niet alles. Oakley brillen zijn ook voorzien van de Prizm-lenstechnologie. Deze lenzen zijn speciaal ontworpen om contrasten te versterken en kleuren te verbeteren, zodat jij een nog beter zicht hebt op de weg en de omgeving. Zo kun jij optimaal genieten van je fietservaring.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs bij ons en ontdek de voordelen van een Oakley bril. Met onze 10% korting op alle Oakley brillen wordt het nog makkelijker om voor topkwaliteit te kiezen.

Vorige
Vorige

Alexia en Kevin fietsten het avontuur van hun leven -> dwars door Zuid-Amerika.

Volgende
Volgende

De Altviolist op zijn fiets